udruga@angelus.ba       ++387 (0)63 820-370
 

Udrugu Angelus posjetili predstavnici Diplomatskog zimskog bazara (DWB) iz Sarajeva

U utorak 10. listopada naš Dnevni centar su posjetili članovi Dimplomatskog zimskog bazara (Diplomatic Winter Bazaar) iz Sarajeva. Udrugu su posjetili predsjednik organizacijskog odbora Piet Bakker iz Nizozemske sa svoje dvije suradnice iz odbora (Njemačka i Albanija).

Posjet je najavljen ranije i gosti iz Sarajeva su se htjeli upoznati s radom udruge budući da je Diplomatski zimski bazara jedan od donatora Udruge Angelus.

Utorak je inače u Dnevnom centru dan kada se organiziraju radionice i igraonice. Tako je bilo i ovog utorka. Pod vodsvom defektologa Edina, Selme, Emine i Marka održane su dvije tematske radionice koje su kao i uvijek oduševile svu djecu.

To je bila prigoda da se gosti malo podruže s djecom, ali i da upoznaju kapacitete našeg Dnevnog centra.

Predsjednik udruge Angelus Petar Dujmenović istakao važnost pomoći koju DWB pruža našoj udruzi. Gostima je predstavio sve kabinete i opremu koju Dnevni centar posjeduje. Predstavnici Diplomatskog zimskog bazara su najveće zanimanje pokazali za Play Atention program gdje ih je defektolog Edin Tahirović upoznao s načinom funkcioniranja ove tehnologije i na praktičnom primjeru pokazao kako sustav funkcionira.

playattention dwb prezentacija2

Ova posjeta je bila jedna u nizu radnih posjeta koju članovi DWB čine na području cijele Bosne i Hercegovine. Obilaze ustanove i udruženja koja sponzoriraju. Prije svega da se upoznaju s radom udruženja i da sagledaju aktualna stanja u ustanovama koja posjećuju.

Na samom odlasku iz Dnevnog centra gospodin Piet Bakker se zahvalio na gostoprimstvu, a Predsjednik udruge je uzvratio zahvalama na posjeti, donacijama i dosadašnjoj potpori koju je Udruga Angelus dobivala od Diplomatskog zimskog bazara.

Udruga Angelus